Rólunk mondták, Nekünk mondták

EZÉRT IS ÉRDEMES

Távozó gyermekek szüleinek levelei

|

Brittany

„…Te megkönnyítetted az első évet nekem. Tudtam, hogy gondoskodsz róluk, türelmes és kedves vagy. Köszönöm a sok türelmet, tudom, hogy nehéz volt velem kommunikálni. Köszönöm, hogy megkönnyítetted az első évet Magyarországon!”

|

Andris és Csilla

„…Hálás szívvel és szeretettel köszönjük nektek, hogy Boldizsárunk boldog, életvidám óvodássá cseperedett. Örömmel gondolunk majd vissza a bölcsikében eltöltött időre!”

|

Csenge, Pisti és Zita

” …Hálás köszönet az egy éves féltő, óvó törődésért, a sok mosolygós boldog napért. 3 milliónyi puszi és ölelés!”

|

Judit és Dávid

„… Hálás szívvel köszönjük az elmúlt két évet, amit Nórika a szárnyaitok alatt tölthetett. Köszönjük, hogy szeretettel és szakértelemmel segítettetek neki pici babából csodás kislánnyá cseperedni! Reméljük, hogy továbbra is részesei lesztek azért néha a kis életének!”

|

Judit

Elbúcsúztunk a Csillagvirág családi napközitől (csillagkert.hu) nagyon fog hiányozni Kati néni meleg ölelése,Katalin Mezei gondoskodása és Sanyi bácsi szeretete! Köszönjük ezt az évet, köszönjük, hogy heti 5 alkalommal családban játszhatott Áron, és amellett, hogy barátokat talált, megszerette a közösséget is! Nagyon sokat jelentett ez az egy év, mindenkinek ilyen remek családi napközit kívánok!

|

Dorisz és Gergő

„Köszönjük Nektek ezt az élményekben gazdag 1 évet… tanítgattátok és terelgettétek őket, és hozzájárultatok ahhoz, hogy most kiegyensúlyozott, okos kisgyermekként kezdhessék el az óvodát!”